Hva slags gruppe er dette?

I denne gruppen skal vi bygge et nettverk sammen. Her møter du mennesker som skjønner hva du/dere går gjennom uten å måtte forklare eller forsvare hvorfor dere har det som du/dere har det. Opplevelsen av å stå alene og streve med ditt barns utfordringer kan være ensomt. I møte med hjelpere har mange kanskje fått velmenende tips og råd. Dette er ikke en slik gruppe. Fokus for gruppen er å bygge relasjon til andre som også står i vansker og dermed forstår.

Hver gang vil det bli tatt opp relevante temaer som utgangspunkt for gruppeoppgaver og samtaler mellom deltakerne. Vi legger opp til en god pause med rom for samvær, kaffe og noe å bite i. Vi oppfordrer begge foresatte til å bli med, hvis det er mulig.

Gruppeledere

Gruppeledere er Fredrik Blom (kommunepsykolog), Irene Zetlitz (ungdomslos og saksbehandler) og Lise Forfang Grimnes (ungdomskontakt).

Tid og sted

Sted: Kommunestyresalen på Vestby Rådhus, Rådhusgata 1

Tidspunkt: 
Tirsdag 26. november
Tirsdag 3. desember
Tirsdag 10. desember 
Alle samlinger vil være fra kl. 18.00 - 20.00.

Påmeldingsfrist 30. oktober

Påmeldingen skjer i appen "Ung i Vestby" (UngApp). Klikk deg inn på "Hva skjer?" under voksenavdelingen for å finne informasjon og påmeldingskjema. Påmeldingsfrist er 30. oktober

Svar på om du/dere har fått plass på gruppen kommer i etterkant av påmeldingsfrist.

Vi vil ta kontakt med alle deltakere i etterkant av påmeldingen, da vi gjerne vil ha en setning om hva slags utfordring du/dere står i (det er helt frivillig og vil ikke ha noe å si på om man får tilbud om å være med eller ikke). Dette da vi ønsker å sette sammen små grupper med utgangspunkt i samme type utfordring (for eksempel skolevegring, barn med ADHD, barn med fysiske vansker, mobbeproblematikk eller annet).

Ung i Vestby (UngApp)

Appen kan lastes ned som UngApp på App Store og Google Play.  

Her er lenke for å laste den ned: Ung i Vestby (ungapp.no)  

Har du spørsmål?

Har du spørsmål? Ta kontakt med Irene Zetlitz på tlf 40 42 63 35 eller epost: irene.zetlitz@vestby.kommune.no