Torsdag 3. oktober klokken 18.00 - Forfattermøte med Thor Gotaas (Utsolgt!)

Thor Gotaas er folkeminnegransker og forfatter. Han har skrevet flere kulturhistoriske bøker.
De mest kjente er På LoffenFørst i løypaSkimakerne og Løping: en verdenshistorie. Han er særlig opptatt av outsiderne i samfunnet og ser historien nedenfra. 

Han vil denne kvelden presentere boka Taterne: livskampen og eventyret
Gratis arrangement

Den siste reisen
Den siste reisen

Tirsdag 8. oktober – kino

Klokken 14.00: 
Den Kulturelle Spaserstokken i Vestby kommune inviterer til seniorkino med kaffe i Storsalen Tambar - La deg inspirere av DEN SISTE REISEN – en livsglad og rørende film, elsket av både kritikere og publikum.

Klokken 18.00:
Høstens kritikerroste, store familiefilm!
DEN VILLE ROBOTEN (6 år) Tambar

Klokken 20.00:
Nok en storfilm!
QUISLINGS SISTE DAGER (12 år) Tambar

Kjøp billetter på Vestbykulturkvartal.no

Lørdag 12. oktober klokken 20.00- Emelie Hollow

Etter å ha skrevet sitt seneste album, Solitude, i isolasjon på en fjellhytte i Rondane sist vinter, er 25 år gamle Emelie Hollow nå klar for sin høstturné og hun kommer til Vestby kulturkvartal.
Velkommen til en fantastisk opplevelse i Vestby kulturkvartal i storsalen Tambar.

Åpent møte Vestby pensjonistforbund
Åpent møte Vestby pensjonistforbund

Onsdag 16. oktober klokken 17.00 – Åpent møte Pensjonistforbundet

Pensjonistforbundet Vestby inviterer til åpent møte: Bo trygt hjemme - hvor er det og hvordan? Dørene åpner kl. 17.00. Programmet starter klokken 17.30
Arrangementet er gratis, men du må bestille gratisbillett. Gå inn på Vestby kulturkvartal sine sider for å hente ut din gratisbillett. 

Wessel & kjærlighet uten strømper
Wessel & Kjærlighet uten strømper

Fredag 18. oktober og lørdag 19. oktober – Wessel & Kjærlighet uten strømper

«Wessel & Kjærlighet uten strømper» er et nytt, humoristisk musikkspill som urframføres i Vestby kulturkvartal 18. og 19. oktober. 
Hovedfokuset med musikkspillet er å synliggjøre kulturarven fra Johan Herman Wessel som var født i Vestby, og å vise hvilken betydning han har hatt som forfatter og kulturpersonlighet for Danmark-Norge i opplysningstiden på 1700 tallet. Johan Herman Wessel er en del av den lokale og nasjonale kulturarven som vi skal være stolte av, men Wessel Musikkteater ønsker samtidig å ha et nyskapende perspektiv og ilegger historien både poesi og fantasi. Dette gjennom musikkformidling, men også gjennom å bruke dans og teater. Musikkspillet engasjerer lokale musikere, sangere og dansere. Forestillingen er et samarbeid mellom profesjonelle og amatører.

Urpremiere fredag 18. oktober klokken 19.00 i storsalen Tambar
Matiné, lørdag 19. oktober klokken 15.00 i storsalen Tambar 
Forestilling lørdag 19. oktober klokken 19.00 i storsalen Tambar

 

null
Perspektiver, Erik Tresse

Tirsdag 29. oktober klokken 18.00- «Perspektiver» -et foredrag for familie, pårørende og pasienter

Helse- og Livsmestring og Pårørendegruppa for psykisk helse inviterer til foredrag med Erik Tresse: "PERSPEKTIVER. Arrangementet er gratis, men du må melde deg på grunnet enkel servering.

Påmeldingsfrist: 22. oktober. Gå inn på Vestby kulturkvartal for å hente din gratisbillett.

Babydans, Kontaktlek og Seniordans

Tirsdag 15. oktober og tirsdag 29. oktober klokken 11.00 Babydans i Glassberget
Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 mnd., primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. Varighet ca. 30 minutter. 

Lørdag 26. oktober klokken 11.00 Kontaktlek i Glassberget
Kontaktlek for barn 1-3 år
Kontaktlek er basert på de samme prinsippene som babydans, men videreutviklet for aldersgruppen 1-3 år. Vi beveger oss sammen og ønsker å inspirere til nye måter å leke sammen på. Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen med den voksne.
Varighet: ca. 45 min 

Onsdag 2. oktober, onsdag 9. oktober, onsdag 16. oktober, onsdag 23. oktober og onsdag 30. oktober klokken 11.00 Seniordans i Glassberget 
Velkommen til seniordans!  Fra klokken 11.00-13.30 i Vestby kulturkvartal. Du kan være med som "singel". Seniordans er dans uten fast partner.