Barnegruppe i Kulturkvartalet tirsdager kl. 17.00 – 18.30

Gruppen er for barn som ønsker å spille teater på en scene, leke frem forskjellige karakterer, samarbeide og jobbe mot et mål. Underveis har vi leker og øvelser som hjelper barna med å utvikle karakterer, snakke høyt, bli kjent med hverandre og ha det gøy med teater. Vi skal også innom sang og dans i forbindelse med forestillinger.

Teater er en aktivitet for barn som ønsker å vise seg frem på en scene, leve seg inn i andre karakterer og ha det gøy med å fortelle historier. 

Ungdomsgruppe i Kulturkvartalet mandager kl. 17.00 – 19.00

Gruppen er for eldre barn som ønsker å fordype seg i teater og skuespill som kunstform, som er interesserte i teaterets historie, ulike sjangere og tekstforståelse.

Ved oppstart skal instruktøren, i samarbeid med elevene, etablere en felles grunn for undervisningsløpet. De første ukene bruker vi til å bli kjent med hverandre og oppbygging av et godt miljø i gruppen.

De skal lære om teaterhistorie, ulike teaterteknikker og sjangere, dans og sang, filmarbeid, karakterutvikling, fremføringsevne, tekstforståelse og samarbeid.